Бюлетин за периода 11.09 - 24.09.2012

19.11.2012

1. На 11.09.20012 Ръководството на Съюз произведено в България се срещна с президента на Република България Росен Плевнелиев.  По време на срещата представителите на Съюза,  защитаващ интересите на малкия и среден бизнес в страната,  запознаха държавния глава с проблемите на българските производители,  задачите и целите на организацията.  Президентът декларира подкрепа и двете страни взаимно се увериха в бъдещо партньорство и взаимни действия по посока отстояване интересите и подобряване условията за родното производство,  и се договориха за следваща среща.

2. На  04.09.2012  официално    в деловодството на парламента е внесен проектозакон за изменение и допълнение на закона за защита на конкуренцията.

3. На  21.09.2012  Ръководството на СПБ се срещна с ръководството на Тракийските дружества в България и подписа Рамков договор за сътрудничество и съвместна дейност.  Съюза на Тракийските дружества пое ангажимент да издига авторитета и доверието на стоките и услугите произведени в България,  както и да привлича бизнес структури и организации за членове на СПБ.  От своя страна СПБ се ангажира да Насърчава заетостта в обезлюдените тракийски места,  като целенасочен приоритет за осигуряване на нови работни места.  Да отстоява тракийските интереси в Тристранната комисия.

4. Съюз произведено в България се срещна с ръководството на   национален фолклорен ансамбъл Българе,  като двете страни се договориха да си сътрудничат по линия издигане авторитета и имиджа на стоките,  услугите и артикулите с марка Произведено в България. “Избирам Българското”  се възприе като кауза и залегна в идеите за бъдещи сценични и творчески изяви на формацията.

« назад

ВРЪЗКИ
ПИШЕТЕ НИ