Среща на представители на УС на Съюз „Произведено в България“ с ръководството на Carrefour

06.06.2013

На 05.06.2013г. се проведе среща на представители на УС на Съюз „Произведено в България“ с ръководството на Carrefour България. От страна на търговската верига в срещата участваха Кристиан Шарита - изпълнителен директор, Белослава Щерева - търговски директор, Стефан Делайе, председател на френско-българската търговска камара и Мартин Дановски и Вера Димитрова от Havas Sofia, комуникационен партньор на Carrefour BG.
На срещата представителите на Съюз „Произведено в България“ бяха запознати с бизнес плана на търговската верига в България. Г-н Шарита подчерта, че до момента веригата е инвестирала около 25 млн. евро в страната. Представителите на Съюз „Произведено в България“ получиха уверенията, че времените затруднения ще бъдат преодолени и до няколко месеца ще се нормализират отношенията с фирмите доставчици.
Обсъдени бяха възможностите за продажба на български стоки чрез магазините на търговската верига в Гърция, Кипър, Македония, Косово, Черна гора, Хърватска.
От страна на Съюз „Произведено в България“ бяха поставени въпросите със забавените плащания, високите входни такси, увеличаване на делът на българските стоки в магазините на търговската верига, необходимостта от подобряване на логистиката и др.
Постигната бе договореност за редовни контакти и решаване на възникналите въпроси в оперативен ред.
 

« назад

ВРЪЗКИ
ПИШЕТЕ НИ