Министър-председателят Пламен Орешарски се срещна с Управителния съвет на Сдружение „ Произведено в България-Съюз на малкия и среден бизнес”

06.03.2014

На 5 март 2014 се проведе среща на Управителния съвет на Сдружение
 „ Произведено в България-Съюз на малкия и среден бизнес”
В срещата взеха участие и министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и министърът на земеделието и храните проф.Димитър Греков

На срещата бяха обсъдени въпроси свързани с подобряване на бизнес средата в България, необходимостта от подкрепа на българското производство и проблемите на българските производители. Специално внимание бе отделено на трудностите пред които е изправен малкия и среден бизнес,  на необходимостта от приемане на антимонополно законодателство, което да осигури благоприятен климат и равни условия на българското производители. Борбата срещу сивия сектор, намаляване на бюрокрацията и административните тежести върху бизнеса, стимулиране на експорта бяха също засегнати в диалога.
На срещата бе потвърдена необходимостта от стартирането на мащабна разяснителна кампания в подкрепа на българското производство под мото„Избирам българското”.

« назад

ВРЪЗКИ
ПИШЕТЕ НИ