Среща с Меглена Кунева

29.01.2013

Среща с Меглена Кунева

На 28.01.2013г в 13.30 ч. ръководството и членове на СПБ се срещнаха с ръководството на Партия движение  България на гражданите  .

От страна на СПБ в срещата взеха участие : Лукан Луканов предсадетел на СПБ, Пламен Грозданов изпълнителен директор,Кънчо Стойчев секретар към ИБ на УС на СПБ, Евгени Иванов член на УС на СПБ, Марияна Кукушева член на УС и председател на УС на Федерация на хлебопроизводителите и сладкарите в България, Кольо Колев – секретар на Браншовата камара на индустриалните хлебопроизводители и сладкари в България и Соня Момчилова – завеждащ Връзки с обществеността към СПБ. От страна на ПДБГ представители бяха  - Меглена Кунева председател , Даниел Вълчев член на НС , Десислава Димитрова член на НС, Людмила Елкова секретар и Антон Тренчев представител на пресофиса.

 На срещата бяха обсъдени проблеми на малкия и среден бизнес у нас, като председателя на СПБ Лукан Луканов в детайли изложи мерките и основните приоритети на съюза а Кънчо Стойчев запозна Меглена Кунева и сподвижниците и с целите и идеите на съюза. От своя страна Г-жа Кунева изложи вижданията относно целите, които ще залегнат в икономическата част на предизборната и програма и вижданията си за предприемане на спешни мерки относно нарастващата безработица и спада  на производството. Марияна Кукушева запозна партийните лидери с проблемите на хлебопроизводителите и злоупотребата от страна на собствениците на търговски вериги с монополното им положение. Даниел Вълчев изяви желание срещите на партийното ръководство със съюза да продължат и да се премине към ефективно партниране по посока изработване и синхронизиране на мерки за спешно решаване проблемите на производителите.

« назад

ВРЪЗКИ
ПИШЕТЕ НИ