Кънчо Стойчев


 

Основател (1991 г.) и Изпълнителен директор на ББСС Галъп Интернешънъл Плс, първата частна и понастоящем най-голяма агенция в България за проучване на пазара и общественото мнение, с регионална мрежа от филиали в Албания, Македония, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Косово и Молдова. 

 

Главен изпълнителен директор (от 1998 г.) на ТНС Болканс (TNS Balkans), след закупуването на акции в ББСС от Тейлър Нелсън Софрес Груп, коeто се нарежда на второ място в информационната индустрия в международен мащаб.

 

Член на Управителния съвет (от 2000 г.) на Галъп Интернешънъл Асоусиейшън, най-старата и най-голяма световна мрежа за изучаване на общественото мнение. 

 

Основател и Главен изпълнителен директор на БлекСиРама, недвижими имоти, дружество за строителство, инвестиции и управление, като един от неговите проекти е първото голф игрище в България, проектирано от Гари Плеър, както и ваканционен комплекс на брега на Черно море.

 

Вицепрезидент и член на Съвета на директорите на Българската асоциация по голф. 

 

Председател и член на Съвета на директорите на Фондация „Братя Мормареви”, активен в насърчаване развитието на литературата и съзнаването на филми за деца.

 

Chevalier dans l’Ordre National de Mérite (Кавалер на Ордена за национални заслуги), връчен му от Президента на Френската Република за изключителни професионални постижения.

 

Г-н Кънчо Стойчев от един от учредителите на Съюз Произведено в България и понастоящем е член на Изпълнителното Бюро на Управителния Съвет на съюза.

« назад

ВРЪЗКИ
ПИШЕТЕ НИ